Advanced Retinol Treatment

Dr. Gross Advanced Retinol Peel Treatment är en aktivt hudföryngrande peeling för en hud som är i behov av en djupgående exfoliering som stimulerar cellförnyelsen, minskar ålderstecken som tydliga linjer, rynkor och ojämn hudstruktur. Denna behandling motverkar även hyperpigmentering, solskador, gamla ärr och post acne.

Som inledning i behandlingen rengörs huden och stimuleras av Dr.Gross mask med rött LED-ljus som boostar huden. En aktiv förberedande syra-peel banar sedan väg för att maximera effekten av efterföljande peeling. Den avancerade exfolierande Retinol Peelen appliceras över ansikte, hals och dekolletage och arbetar i de djupare hudlagren för att öka cellförnyelsen, förbättra hudens struktur, reducerar tydliga linjer och rynkor, motverka grov hud, minimera solskador och hyperpigmentering samt ge fastare hud med jämnare hudton. 

För extra effekt kapslas retinolet in i huden med en infusion av ren hyaluronsyra. Vi avslutar behandlingen med en skräddarsydd specialmask som ger omedelbar återfuktning, näring och glow. 

Huden lämnas jämnare, med förfinad hudstruktur, spänstig och återfuktad med hälsosam och strålande lyster.

uybvupfmqbgjpabntjbv


Pris

Ansikte: 1495 kr

Kur 3 gånger 10% rabatt

Kur 6 gånger 20% rabatt

[instagram-feed]