PRX-T33

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering. Det är en medicinteknisk produkt med en internationellt patenterad blandning som består av TCA, väteperoxid och kojicsyra. Behandlingen ökar cellförnyelsen och elasticiteten i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor.

PRX-behandlingen är nästa generation biorevitalisering, helt utan nålar. Med djupgående effekt och aktiv biostimulering erbjuds en effekt antiage-vård. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. Trots dess enkla komposition är resultaten anmärkningsvärda, ger både omedelbar och långsiktig effekt. 

Behandlingen passar alla hudtyper. Den går att genomföra under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Produkten ger både ett omedelbart och långsiktigt resultat. Behandlingen får maximal effekt när den görs som en kur.

Behandlingsindikationer

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och säkert under årets alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som enstaka behandling för omedelbar uppstramning och ”glow” eller som kur vid behov av mer korrigering. Underhåll rekommenderas varannan månad för att upprätthålla erhållet resultat och motverka hudens åldrandeprocess.

PRX-T33 EGENSKAPER

Främjar ökad cellförnyelse och verkar djupt fuktgivande

Stimulerar huden naturliga tillväxtfaktorer

Återskapar hudens fyllighet och vitalitet

Reducerar rynkor/linjer

Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton

Boostar hudens funktioner

Reducerar röda ärrbildningar

Reducerar bristningar

Reducerar inflammatoriska utslag vid blommande acne


Pris

1995 kr

Kur 4 gånger : 5995 kr

[instagram-feed]