Freezpen

Freezpen är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika benigna (godartade) hudförändringar så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, skintags och seborriska keratoser. Handlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.

Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Freezpen endast bort din hudförändring och inte den omgivande friska huden. 

Detta innebär att din behandling kommer att ge minimalt obehag och få biverkningar. Detta innebär även att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert. 


Efter behandlingen

Några minuter upp till några timmar efter behandlingen kan en brännande, kliande känsla kvarstå. Huden kan bli röd runt det behandlande området på grund av kyla och irritation. Det kan även bildas en vattenblåsa som försvinner efter några timmar. Det är viktigt att inte pilla sönder denna då infektion kan uppstå.

Fläcken blir mörkare och efter några dagar bildas en sårskorpa som med tiden faller av. Även här är det mycket viktigt att inte pilla bort sårskorpan. Läkningen är olika från person till person och beroende på vilket område man handlat, men generellt tar det mellan 1-3 veckor.

fryspenna1
EXqHzSvWAAAbvvU


Pris

1 : 600 kr

2-3 : 800 kr

[instagram-feed]