Dermapen4

Dermapen4/Microneedling är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat. 

Dermapen4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion. När Dermapen4 flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis. 

Dermapen4s kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med med minimal återhämtningstid. 

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada. Detta gör Dermapen4 till en mycket säker och effektiv behandlingsform. 

Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Behandlingen skapar mikrokanaler som optimerar penetration av fukt och serum. Det är en populär behandlingsmetod som används vid:

– Allmän uppfräschning
– Förstorade porer
– Ärr
– Pigmentfläckar
– Rynkor/fina linjer
– Hudbristningar
– Oren hud, acne
– Alopecia
– Piggare och yngre hy

Vi kommer att bedöma din hud och behandlingsområdet för att därefter rekommendera en behandlingsplan som passar dig.

Efter behandlingen

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnat, som bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. mängder av tillväxtfaktorer har frigjorts, som bidrar till nybildning av kollagen, en föryngring av huden, samt en förbättring av hudstrukturen. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar.

De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt ordnad och lite svullnad. 


Pris

Ansikte (inkl ögon och hals): 2395 kr

Ansikte Lyx (inkl ögon och hals): 2995 kr


Vid en kur på 3 gånger så bjuder vi på ett starter kit från Dermaceuticals på ett värde av 995 kr

[instagram-feed]