Microblading/Phibrows

Microblanding/PhiBrows är det senaste inom Microblading och är en unik microbladingteknik som har fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat. PhiBrows är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen av brynen beräknas enligt ansiktets egna morfologi och den gyllene phi-formeln.

PhiBrows ger ett naturligt och vackert resultat då estetiken anpassas efter kundens egna ansikts-symmetri. Vid behandlingen används manuella verktyg och högkvalitativa pigment. Pigmenten i PhiBrows kallas för PhiColour och är helt fria från cancerframkallande kemikalier. Phicolor-pigmenten försvinner naturligt ifrån huden efter cirka 2-3 år och lämnar varken ärr eller missfärgningar på huden. Det är med andra ord en perfekt behandling för dig som vill testa på en semi-permanent ny look på dina bryn

Efter behandlingen

Efter din behandling ska du inte ha något smink eller kräm i pannan. Undvik hård träning i en vecka efter din behandling, eftersom svett kan bleka den läkande färgen. Undvik även simning och bastu i två veckor. Vi ger dig rekommendationer på hur du minimerar infektionsrisken, för ett optimalt slutresultat.


Pris

4 500 kr (korrigering ingår)

[instagram-feed]