Färgning av fransar och bryn

Plockning och formning av bryn

Pris 350 kr

Färgning av fransar

Pris 450 kr

Färgning av ögonbryn inkl plock

Pris 490 kr

Färgning av ögonbryn och fransar

Pris 590 kr

 

Lashlift

Lash lift är en behandling där fransarna permanentas och får en fin böj – perfekt om man vill slippa ögonfransförlängning och mascara! Behandlingen öppnar upp ögonen och ger ett piggare utseende, samtidigt som den skapar illusionen av längre och fylligare fransar.

Pris 850 kr

Browlift

Browlift är en behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, förfinar formen samt ger ett lyft. En ultimat behandling för dig som önskar välskötta och vackra ögonbryn utan att behöva använda make-up eller permanenta behandlingar. Vid en browlift behandling formas och stylas brynets strån till önskad form. I regel avslutas behandlingen även med färgning av ögonbrynen om det önskas. 

Pris 650 kr

Fransmarkering

Fransmarkering är en behandling som passar alla ögon. Behandlingen ger en tätare franslinje och gör att ögonen får en inramning. Fransmarkeringen görs med en maskin där man tatuerar en tunnlinje mellan fransraden.

Pris 2500 kr

Microblading
Phibrows

PhiBrows är det senaste inom Microblading och är en unik microbladingteknik som har fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat. PhiBrows är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen av brynen beräknas enligt ansiktets egna morfologi och den gyllene phi-formeln, det matematiska skönhetsidealet som tillämpats i flera hundra år. PhiBrows ger ett naturligt och vackert resultat då estetiken anpassas efter kundens egna ansikts-symmetri. 

Pris 4500 kr

[instagram-feed]