Klassisk

Med Klassisk ansiktsbehandling får du huden ren på djupet, återfuktad och med lyster. Behandlingen anpassas efter hudtyp och hudens behov vilket gör att den passar alla.

Pris 890 kr

PRX-T33

Denna behandling ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. Om du vill ha fasthet, fyllighet, fukt och extra lyster samt en jämnare hudton är detta rätt behandling för dig.

Pris 1995 kr

Dermapen4

Dermapen4/Microneedling är en effektiv, djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Denna hudbehandling innebär att man gör mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut samt att behandla ärr. Om du har akneärr, solskador eller önskar en hudföryngring så är detta rätt behandling för dig.

Pris 1195 kr

Advanced Retinol Treatment

Dr.Gross avancerade Retinol Peel är en aktivt hudföryngrande peeling för en hud som är i behov av en djupgående exfoliering som stimulerar cellförnyelsen, minskar ålderstecken som tydliga linjer, rynkor och ojämn hudstruktur. Denna behandling motverkar även hyperpigmentering, solskador, gamla ärr och post acne.

Pris 1495 kr

Alpha Beta Iconic Peel

I denna kompletta behandling rengörs huden med en dubbelrengöring och stimuleras med Dr.Gross behandlande LED-ljusterapi som anpassas efter hudens behov. Peelingen med multifunktionella syror utförs över ansikte, hals samt dekolletage och lyfter fram ny fräsch hud. Med denna behandling lämnas huden jämn, spänstig och återfuktad med hälsosam och strålande lyster.

Pris 1095 kr

ICE PEEL

Ice Peel är en avancerad ansiktsbehandling som kombinerar kemisk peeling med kryoterapi. Behandlingen har en rad positiva effekter på din hud och ger fantastiska resultat redan efter första behandlingen. Ice Peel behandlingen främjar blodcirkulationen, förstärker hudens kollagen och stärker hudens kärlstruktur på djupet. Behandlingen avlägsnar även den döda hudceller och ökar fuktnivån på ytan vilket har en naturligt uppstramande effekt och ger huden en jämnare struktur.

Pris 1195 kr

Reverse Peel

Reverse Peel är en innovativ behandling som i 3 steg behandlar allt från djup till ytligare liggande pigmentförändringar. Behandlingen kombinerar olika verkningsmekanismer för att på ett säkert och effektivt sätt ge maximal effekt på minimal tid. 

Pris 600 kr

Freezpen/Kryoterapi

Med Freezpen kan vi ta bort oönskade fläckar som exempelvis pigmentfläckar, åldersfläckar, fibrom, skintags, seborroiska keratoser, vårtor, körsbärsangiom med mera.

Metoden kallas för kryoterapi och är en mycket effektiv och säker metod. Man använder denna metod för att avlägsna godartade hudförändringar. Det är dikväveoxid som används för att frysa ned hudförändringen. Cellerna består av mycket vätska, när vi fryser bildas iskristaller och cellen förstörs. Frysningen tar bara några sekunder och känns som ett brännande stick.

Pris 600 kr

[instagram-feed]